VAKANTIE van 12 tot en met 20 april - bestellen voor nadien kan ondertussen wel via mail, wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk!

Wij leveren alle dagen, behalve dinsdag, tussen 8u en 11u.

 

 

Bestellen kan via ellen@lafrecha.net.

De ideale manier om de dag te starten is met een heerlijk en vers ontbijt. Wij leveren uw ontbijtmanden aan huis, mooi verpakt als geschenk, of om uzelf en/of uw partner te verwennen. Graag laten wij u kiezen uit ons uitgebreid assortiment, wij doen de rest…

Oh ja, en de mand mag u gewoon houden als extraatje!

Ook op het werk kunt u de dag samen met uw zakenrelaties of personeel beginnen met een ontbijt. Een ontbijtbuffet biedt de perfecte mogelijkheid om zaken te bespreken op een aangename manier.

Al onze mogelijkheden vindt u via de tab ontbijtservice bovenaan.

Levering in Aartselaar is gratis, in omliggende gemeenten vragen wij een kleine vergoeding:

     5€: Niel, Schelle, Hemiksem, Hoboken, Kontich, Edegem, Boom, Rumst, Wilrijk, Hove

     8€: Willebroek, Puurs, Mortsel

Levering ENKEL op weekdagen:

     8€: Duffel, Lint, Boechout

     15€: Bornem, Londerzeel, Berchem, Deurne, Mechelen, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Borgerhout

 

Betaling kan op voorhand via overschrijving, met vermelding van uw naam en lever/afhaaldatum, eventueel met betalingsbewijsje.

 

Bestellingen dienen best minimum 24u op voorhand te worden doorgegeven, voor de weekends raden wij aan langer op voorhand te reserveren om zeker te zijn van een plaatsje in onze planning.

U kan uw bestelling doorgeven via mail (ellen@lafrecha.net), met alle nodige gegevens: type mand, aantal personen, leveradres, gewenst leveruur, bijkomende wensen, en een gsm nummer welke we kunnen bellen als er bij levering niemand komt openen.

Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. Aangezien wij in de voormiddag steeds op de baan zijn, zal uw mail meestal in de namiddag beantwoord worden.

Opgelet: uw bestelling is pas definitief na onze bevestiging. Zo kunnen wij eerst even onze planning bekijken. Bedankt voor uw begrip.

Adriaan Sanderslei 87 - 2630 Aartselaar

© 2019 La FreCha