Vanaf donderdag 3/9 terug dagelijkse leveringen mogelijk tussen 8u en 11u, gesloten op dinsdag. Wij hopen, afhankelijk van de corona-situatie, op 17/9 de zaak terug te kunnen openen.

De ideale manier om de dag te starten is met een heerlijk en vers ontbijt. Wij leveren uw ontbijtmanden aan huis, mooi verpakt als geschenk, of om uzelf en/of uw partner te verwennen. Graag laten wij u kiezen uit ons uitgebreid assortiment, wij doen de rest…

Oh ja, en de mand mag u gewoon houden als extraatje!

Ook op het werk kunt u de dag samen met uw zakenrelaties of personeel beginnen met een ontbijt. Een ontbijtbuffet biedt de perfecte mogelijkheid om zaken te bespreken op een aangename manier.

Hieronder vindt u al onze mogelijkheden.

Levering in Aartselaar is gratis, in omliggende gemeenten vragen wij een kleine vergoeding:

     5€: Niel, Schelle, Hemiksem, Hoboken, Kontich, Edegem, Boom, Rumst, Wilrijk, Hove

     8€: Willebroek, Puurs, Mortsel

Leveringen zijn mogelijk van woensdag tot en met zondag van 8u tot 11u.

 

 

Betaling kan op voorhand via overschrijving, met vermelding van uw naam en lever/afhaaldatum, eventueel met betalingsbewijsje.

 

Bestellingen dienen best minimum 24u op voorhand te worden doorgegeven, voor de weekends raden wij aan langer op voorhand te reserveren om zeker te zijn van een plaatsje in onze planning.

U kan uw bestelling doorgeven via mail (ellen@lafrecha.net), met alle nodige gegevens: type mand, aantal personen, leveradres, gewenst leveruur, bijkomende wensen, en een gsm nummer welke we kunnen bellen als er bij levering niemand komt openen. U krijgt steeds binnen de 12u een mail ter bevestiging.

Standaard ontbijtmand

Luxe ontbijtmand

Royale ontbijtmand

Gezonde ontbijtmand

Familie ontbijtmand

Kids ontbijtmand

Kapellestraat 34 - 2630 Aartselaar

© 2019 La FreCha