top of page

Groepen & Bedrijven
Algemeen

 

Speciaal voor groepen en bedrijven hebben wij een apart assortiment samengesteld.

Een ontbijtbuffet om op kantoor de dag vol goede moed te beginnen, een dessertenbuffet voor tijdens uw communiefeest, een gepersonaliseerde taart met het logo van uw bedrijf, een welkomsttaart voor een nieuwe werknemer, een fototaart voor een jarige, belegde mini broodjes voor tijdens uw feest of op kantoor,... keuze genoeg!

Levering in Edegem is gratis, in omliggende gemeenten vragen wij een kleine vergoeding:

     7€: Aartselaar, Niel, Schelle, Hemiksem, Hoboken, Kontich, Mortsel, Rumst, Wilrijk, Hove, Lint

     9€: Boom, Willebroek, Puurs, Mechelen

Bestellen kan via ellen@lafrecha.net.

Bestellingen voor grote groepen dienen best minimum 5 dagen op voorhand te worden doorgegeven, zodat wij alles tijdig kunnen bestellen en een plaatsje in onze planning kunnen vrijhouden.

U kan uw bestelling doorgeven via mail (ellen@lafrecha.net), met alle nodige gegevens, samen met een gsm nummer waarop we u kunnen bereiken de dag van de levering.

Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. Aangezien wij in de voormiddag steeds op de baan zijn, zal uw mail meestal in de namiddag beantwoord worden.

Opgelet: uw bestelling is pas definitief na onze bevestiging. Zo kunnen wij eerst even onze planning bekijken. Bedankt voor uw begrip.

 

Betaling kan op voorhand via overschrijving, met vermelding van uw naam en lever/afhaaldatum, eventueel met betalingsbewijsje.

 

 

bottom of page