top of page

Onze picknickmanden kunnen zowel bij u thuis geleverd worden als aan de ingang van het park waar u gaat picknicken, hieronder vindt u alle regio's terug waar wij leveren. We bieden twee mogelijkheden aan om uw picknick aan te bieden, de inhoud bij beiden is hetzelfde, geef dus zeker het juiste type door bij uw bestelling!

Uw picknick kan ofwel geleverd worden in een mooie, kwalitatieve picknickmand, welke u nadien bijvoorbeeld nog als boodschappenmand kan gebruiken. Hierbij hoort een prachtig, waterdicht picknickdeken en een mooie thermos. Bordjes, bestek, bekers en glazen zijn wegwerpmateriaal. Wij voorzien ook een zakje voor uw afval.

 

 

 

 

 

Een tweede optie voor uw picknick, is onze picknickbox. Dit is een handige, stevige kartonnen box, eveneens aangevuld met een mooie thermos en bordjes, bestek, bekers en glazen van wegwerpmateriaal. Ook hier voorzien wij een zakje voor uw afval.

 

 

 

 

De afbeeldingen zijn slechts ter illustratie, inhoud, kleur picknickmand en deken kunnen verschillen.

Al onze mogelijkheden vindt u via de tab picknick bovenaan.

Bestellen kan via ellen@lafrecha.net.

Levering in Edegem is gratis, in omliggende gemeenten vragen wij een kleine vergoeding:

     7€: Aartselaar, Niel, Schelle, Hemiksem, Hoboken, Kontich, Mortsel, Rumst, Wilrijk, Hove, Lint

     9€: Boom, Willebroek, Puurs, Mechelen

 

Betaling kan op voorhand via overschrijving, met vermelding van uw naam en lever/afhaaldatum, eventueel met betalingsbewijsje.

 

Bestellingen dienen best minimum 24u op voorhand te worden doorgegeven, voor de weekends raden wij aan langer op voorhand te reserveren om zeker te zijn van een plaatsje in onze planning.

U kan uw bestelling doorgeven via mail (ellen@lafrecha.net), met alle nodige gegevens: type mand, aantal personen, leveradres, gewenst leveruur, bijkomende wensen, en een gsm nummer welke we kunnen bellen als er bij levering niemand komt openen.

Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. Aangezien wij in de voormiddag steeds op de baan zijn, zal uw mail meestal in de namiddag beantwoord worden.

Opgelet: uw bestelling is pas definitief na onze bevestiging. Zo kunnen wij eerst even onze planning bekijken. Bedankt voor uw begrip.

Enkele praktische afspraken.

  • Is uw bestelling een verrassing voor iemand? Super! Indien mogelijk vragen wij wel graag om iemand op het leveradres op de hoogte te brengen van de levering, zodat wij niet voor een gesloten deur staan. Of om hen op subtiele wijze te verwittigen dat ze op dat moment zeker thuis moeten zijn. Daarboven kunt u ook altijd een gsm nummer doorgeven aan ons, zodat wij hen even kunnen bellen als we toch voor een gesloten deur zouden staan. Als we echt niemand kunnen bereiken, laten we een boodschap achter via gsm of mail met verdere afspraken. Indien mogelijk zetten we de mand op een beschutte plaats aan de deur, en anders nemen we ze terug mee en kan er contact worden opgenomen om verder af te spreken. We doen uiteraard al het mogelijke om de bestelling persoonlijk af te geven, maar we zijn natuurlijk ook wel gebonden aan een tijdsschema naar onze andere klanten toe.

  • Wij maken steeds zeer nauwkeurig onze routeplanning, met voldoende marge voor elke tussenstop. Gelukkig komt het zeer zelden voor, maar sporadisch gebeurt het dat wij vertraging oplopen door file, autopech, een adres dat we niet vinden of waar we niet zomaar voor de deur kunnen stoppen, een verkeerde inschatting qua voorbereiding, omleidingen,... of  alles samen zoals de wet van Murphy het wel eens wil! ;-) Wij doen er alles aan om vertragingen te voorkomen, wij vinden stiptheid echt enorm belangrijk, maar als het toch eens niet wil lukken, weet dan dat we echt zo snel mogelijk bij u aan de deur staan. Helaas kunnen we u tijdens onze leveringen niet verwittigen, dit zorgt enkel maar voor nog meer vertraging en we houden het graag veilig op de baan! Maar zeker geen paniek, we leveren ondertussen al geruime tijd op bijna dagelijkse basis, en zo goed als altijd zonder problemen.

IMG_8135_edited.jpg
IMG_7847_edited.jpg
bottom of page