top of page

Bestellen kan via ellen@lafrecha.net.

De ideale manier om de dag te starten is met een heerlijk en vers ontbijt. Wij leveren uw ontbijtmanden aan huis, mooi verpakt als geschenk, of om uzelf en/of uw partner te verwennen. Graag laten wij u kiezen uit ons uitgebreid assortiment, wij doen de rest…

Oh ja, en de mand mag u gewoon houden als extraatje!

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan, klik op de link voor meer info:

standaard ontbijtmand

luxe ontbijtmand

snoepers ontbijtmand

verwennerij ontbijtmand

royale ontbijtmand

gezonde ontbijtmand

familie ontbijtmand

kids ontbijtbox

gluten-en lactose arme ontbijtmand

extra's

Ook op het werk kunt u de dag samen met uw zakenrelaties of personeel beginnen met een ontbijt. Een ontbijtbuffet biedt de perfecte mogelijkheid om zaken te bespreken op een aangename manier. Voor meer info hierover zie 'Groepen en Bedrijven'.

Levering in Edegem is gratis, in omliggende gemeenten vragen wij een kleine vergoeding:

     7€: Aartselaar, Niel, Schelle, Hemiksem, Hoboken, Kontich, Mortsel, Rumst, Wilrijk, Hove, Lint

     9€: Boom, Willebroek, Puurs, Mechelen

Betaling kan op voorhand via overschrijving, met vermelding van uw naam en lever/afhaaldatum, eventueel met betalingsbewijsje.

 

Bestellingen dienen best minimum 24u op voorhand te worden doorgegeven, voor de weekends raden wij aan langer op voorhand te reserveren om zeker te zijn van een plaatsje in onze planning.

U kan uw bestelling doorgeven via mail (ellen@lafrecha.net), met alle nodige gegevens: type mand, aantal personen, leveradres, gewenst leveruur, bijkomende wensen, en een gsm nummer welke we kunnen bellen als er bij levering niemand komt openen.

Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. Aangezien wij in de voormiddag steeds op de baan zijn, zal uw mail meestal in de namiddag beantwoord worden.

Opgelet: uw bestelling is pas definitief na onze bevestiging. Zo kunnen wij eerst even onze planning bekijken. Bedankt voor uw begrip.

Enkele praktische afspraken.

  • Is uw bestelling een verrassing voor iemand? Super! Indien mogelijk vragen wij wel graag om iemand op het leveradres op de hoogte te brengen van de levering, zodat wij niet voor een gesloten deur staan. Of om hen op subtiele wijze te verwittigen dat ze op dat moment zeker thuis moeten zijn. Daarboven kunt u ook altijd een gsm nummer doorgeven aan ons, zodat wij hen even kunnen bellen als we toch voor een gesloten deur zouden staan. Als we echt niemand kunnen bereiken, laten we een boodschap achter via gsm of mail met verdere afspraken. Indien mogelijk zetten we de mand op een beschutte plaats aan de deur, en anders nemen we ze terug mee en kan er contact worden opgenomen om verder af te spreken. We doen uiteraard al het mogelijke om de bestelling persoonlijk af te geven, maar we zijn natuurlijk ook wel gebonden aan een tijdsschema naar onze andere klanten toe.

  • Wij maken steeds zeer nauwkeurig onze routeplanning, met voldoende marge voor elke tussenstop. Gelukkig komt het zeer zelden voor, maar sporadisch gebeurt het dat wij vertraging oplopen door file, autopech, een adres dat we niet vinden of waar we niet zomaar voor de deur kunnen stoppen, een verkeerde inschatting qua voorbereiding, omleidingen,... of  alles samen zoals de wet van Murphy het wel eens wil! ;-) Wij doen er alles aan om vertragingen te voorkomen, wij vinden stiptheid echt enorm belangrijk, maar als het toch eens niet wil lukken, weet dan dat we echt zo snel mogelijk bij u aan de deur staan. Helaas kunnen we u tijdens onze leveringen niet verwittigen, dit zorgt enkel maar voor nog meer vertraging en we houden het graag veilig op de baan! Maar zeker geen paniek, we leveren ondertussen al geruime tijd op bijna dagelijkse basis, en zo goed als altijd zonder problemen.

bottom of page