De ideale manier om de dag te starten is met een heerlijk en vers ontbijt. Wij leveren uw ontbijtmanden aan huis, mooi verpakt als geschenk, of om uzelf en/of uw partner te verwennen. Graag laten wij u kiezen uit ons uitgebreid assortiment, wij doen de rest…

Oh ja, en de mand mag u gewoon houden als extraatje!

Ook op het werk kunt u de dag samen met uw zakenrelaties of personeel beginnen met een ontbijt. Een ontbijtbuffet biedt de perfecte mogelijkheid om zaken te bespreken op een aangename manier.

Hieronder vindt u al onze mogelijkheden.

Levering in Aartselaar is gratis, in omliggende gemeenten vragen wij een kleine vergoeding:

     5€: Niel, Schelle, Hemiksem, Hoboken, Kontich, Edegem, Boom, Rumst, Wilrijk, Hove

     8€: Willebroek, Puurs, Mortsel

Leveringen zijn mogelijk van woensdag tot en met zondag van 8u tot 11u.

 

 

Betaling kan op voorhand via overschrijving, met vermelding van uw naam en lever/afhaaldatum, eventueel met betalingsbewijsje.

 

Bestellingen dienen best minimum 48u op voorhand te worden doorgegeven, voor de weekends liefst een week op voorhand, onze planning kan nl soms snel vol lopen.

U kan uw bestelling doorgeven via mail (ellen@lafrecha.net), met alle nodige gegevens: type mand, aantal personen, leveradres, gewenst leveruur, bijkomende wensen, en een gsm nummer welke we kunnen bellen als er bij levering niemand komt openen. U krijgt steeds binnen de 12u een mail ter bevestiging.

Standaard ontbijtmand

Luxe ontbijtmand

Royale ontbijtmand

Gezonde ontbijtmand

Familie ontbijtmand

Kids ontbijtmand